Mina sidor utökas med "Min hyra"

Onsdagen den 9 januari 2019 har vi utökat ”Mina sidor” på vår hemsida med en ytterligare funktionalitet. Vi gör det för att förenkla vardagen för dig som bor hos Sotenäsbostäder. Du kommer att märka ytterligare förbättringar och utökad funktionalitet under hösten 2019 med möjlighet att även göra felanmälan via mina sidor. Som ett första steg tar vi nu och öppnar upp möjligheten att se dina hyresavier och gjorda betalningar samt kunna se OCR-nummer på hyresavin.

 

Fråga;

När jag som hyresgäst loggar in på ”Mina sidor”, hur funkar det? Är det som vid registrering för intresseanmälan på lediga objekt, fylla i sitt personnummer och välja eget lösenord och sedan är det klart att köra på?

 

Svar;

Om du som hyresgäst redan har ett konto registrerat kommer det nya alternativet att dyka upp automatiskt. Men om du inte har registrerat konto så kan du göra det via den vanliga registreringsprocessen. När du har fyllt i personnummer och klickar vidare till nästa sida kommer systemet upptäcka att du redan finns som hyresgäst och be dig att fylla i objektnumret för ditt hyresobjekt som kan vara lägenhet, förråd eller garage m.m. Då kommer ett konto att skapas för dig. Med objektnummer menas då exempelvis XX-XXX och INTE Lantmäteriets lägenhetsnummer, exempelvis 1001.


 
  • Sotenäsbostäder AB
  • 456 32 Kungshamn
  • Besökadress: Tångenvägen 2A
  • Tel: 0523-66 56 00
  • Fax: 0523-66 56 17