Sotenäsbostäder - Välkommen till Sotenäsbostäder

Välkommen till Sotenäsbostäder

Vi erbjuder dig ett boende med hög livskvalitet och tillgång till god service. Hos oss bor man alltid nära naturen. Det är ett fritt kustboende som är mycket speciellt, havet finns alltid nära och påverkar det dagliga livet, var man än bor. För företag, organisationer och myndigheter i kommunen erbjuds bra och ändamålsenliga lokaler.

Läs mer om oss  

Nyheter

Snöröjning under vinterhalvåret

Om det blir snö så jobbar vi så snabbt vi hinner.

(2019-02-14)

Kontoret är stängt under eftermiddagen den 7/2-19 p.g.a. personalmöte.

Kontoret är stängt under eftermiddagen den 7/2-19 p.g.a. personalmöte.

(2019-02-07)

Uppdaterad information om Bankeberg i Hunnebostrand

Klicka på länken nedan så kan du läsa en uppdatering om Bankeberg i Hunnebostrand.

(2019-02-01)

Sänka ditt elpris och din elförbrukning

Vintern är här på riktigt och därmed är det också högsäsong för både elförbrukning och elpriser. Det finns en hel del du själv kan göra för att hålla nere elpriset och din elkonsumtion.

(2019-01-21)

Mina sidor utökas med "Min hyra"

När du som hyresgäst loggar in på ”Mina sidor” kommer nu ett nytt alternativ upp som heter ”Min hyra” och en länk ”Visa min hyra”. Klickar du in där kommer en lista upp med fakturor som hämtas direkt från vår databas och du har således en överblick över tidigare och aktuella fakturor. Du kan klicka in dig på valfri faktura och få lite mer information om just den fakturan. Du kommer även att kunna se ditt OCR-nummer på fakturan samt distributions- och betalningssätt.

(2019-01-09)
Karta
 

Smögen

Västkustens pärla, ligger alldeles utanför Kungshamn. Man kommer ut till ön via en vägbro. Från den och från själva ön har man en sagolik utsikt över havet, samhällena och bergen. Här finns låg- och mellanstadieskola. På Smögen finns mataffär och butiker, strövområden och mycket fina bad. Sommartid är ön välbesökt, och nattlivet är hektiskt nere vid bryggan.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Våra bostadsområden

Vi har totalt 1170 lägenheter. Lägenheterna finns i Kungshamn, Smögen, Väjern, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset samt på Bohus-Malmön./180405 Läs mer om våra områden

 

Ledigt just nu

Du kan titta på lediga bostäder även om du inte är inloggad på din personliga sida.

 
 
 
  • Sotenäsbostäder AB
  • 456 22 Kungshamn
  • Besökadress: Tångenvägen 2A
  • Tel: 0523-66 56 00
  • Fax: 0523-66 56 17